Welkom

Welkom op de website van Commanderij Molenberg Lede.

Zonder twijfel behoor je tot de grote groep wijnamateurs!

Wij zijn een gezellige en democratische groep die een zevental avonden per jaar samen doorbrengen met kijken naar alles wat met wijn en wijnmaken van doen heeft, we geven wat structuur aan onze actieve proefsessies en we luisteren met plezier en interesse naar proefimpressies van jonge en minder jonge degustatiegenoten.

Kuier gerust wat rond op onze website. Er zijn meerdere rubrieken die je kan raadplegen: het programma met de powerpoints van de degustaties, nuttige links en foto's van gebeurtenissen tijdens het werkjaar.

Misschien maak je binnen de kortste keren deel uit van onze enthousiaste vereniging.

Commanderij Molenberg is één van de meer dan veertig commanderijen van de overkoepelende VZW Vlaamse Wijngilde, actief in Vlaanderen en Brussel. En dit maakt dat je als commanderijlid tweejaarlijks het tijdschrift Ken Wijn-magazine ontvangt, je kan inschrijven op de Ken Wijn-flash met weetjes en up-to-date informatie en kan deelnemen aan al de nationale activiteiten aan voordeeltarief.

Het commanderijbestuur

Aangesloten bij de Cultuurraad van Lede.

Programma 2024-2025

Volg ons op Facebook
If you can read this, you are using a browser without CSS or you have turned off CSS support. This page uses CSS for style, so without CSS the page will not appear properly.