Welkom

Welkom op de website van Commanderij Molenberg Lede.

Zonder twijfel behoor je tot de grote groep wijnamateurs!

Wij zijn een gezellige en democratische groep die een zestal avonden per jaar samen doorbrengen met kijken naar alles wat met wijn en wijnmaken van doen heeft, we geven wat structuur aan onze actieve proefsessies en we luisteren met plezier en interesse naar proefimpressies van jonge en minder jonge degustatiegenoten.

Kuier gerust wat rond op onze website. Er zijn meerdere rubrieken die je kan raadplegen: het programma met de powerpoints van de degustaties, nuttige links en foto's van gebeurtenissen tijdens het werkjaar.

Misschien maak je binnen de kortste keren deel uit van onze enthousiaste vereniging.

Commanderij Molenberg is aangesloten bij de Culturele Raad van Lede.

Gerard Van den Abbeele
Wijnmeester

Wijndegustatie Midden Italië

Omwille van het corona-virus is deze degustatie geannuleerd.

Op donderdag 28 januari 2021 om 20u organiseert Commanderij Molenberg een degustatieavond met wijnen uit Midden Italië in De Bron, Kerkevijverstraat 19A, 9340 Lede.

Ook niet-leden zijn welkom maar alleen na inschrijving via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken.

Kostprijs niet-leden: 30 €.

Online degustatie
voor leden

Noteer alvast deze datum:
25 februari 2021 om 20u
meer info volgt later.

Volg ons op Facebook
If you can read this, you are using a browser without CSS or you have turned off CSS support. This page uses CSS for style, so without CSS the page will not appear properly.